Blåst på Bigben! Fick utöva BDSM istället...

Fan vad besviken jag är....

Jag blev fan lovad att få åka till London idag, nu har jag suttit i ett jävla fönster och glott på en jävla motorväg i 2 månader i väntan på den här resan.

Jag säger då de. Måtte jävelen ta alla ogräslukande idioter!!!

Nä, jag e inte bitter.... Sluta tänk på den jävla Gustvsson när jag säger de, jag lärde den där jävla norrlänningen till moppeförare de uttrycket!!
Men va fan skulle jag i London att göra det kan man fråga sig, dom har ju fan inte regnkläder i storlek 8.

Ska väl vara glad att jag får sitta inomhus här och räkna hur många Opel som kör av vägen.

Ljuset i mitt liv sista tiden var när jag fick åka till bondgården! Titta på traktorerna och alla hästarna. Sen att man inte fick lägga sig när man ville, bara för en skock tondöva Christer Sjögren kopior försökte blåsa ut mina trumhinnor. De får man leva med... Tur att jag inte har några trumhinnor by the way!

Nu undrar ni vad det har att göra med BDSM!?! Inte ett jävla skit, men jag går igång på det! Så vill ni få min ludna svans i gungning så plocka fram lädert!

125099-6


Napalm star!

Charlie don't surf and we think he should
Charlie don't surf and you know that it ain't no good
Charlie don't surf for his hamburger Momma
Charlie's gonna be a napalm star!

Charlie don't surf!

Charlie don't surf he'll never learn
Charlie don't surf though he's got a gun
Charlie don't surf think that he should
Charlie don't surf we really think he should...

Babylon deh pon fire

Tuff Gong
Swedens most blunted.

Dog day afternoon

Hasse, en gammal barndomskompis bodde hos mej i helgen. Galen, galen kille. Inte alla indianer i kanoten, det kan jag säga. Han fick en hjärnskada när han var liten efter att blivit sparkad av en trebent häst som hette Kenny. Nåja.
Redan fem minuter efter han stigit av tåget hade han bestämt sig för att råna optikern... med en strumpsticka. Jag tvekade lite, jag och Carmén har ju hängt ihop sedan Ringsjön brann. Suverän kille. Har försett mig med nya näsvingar många gånger. Men jag skulle få halva bytet om jag höll vakt - jaja, bara att hänga på.
Hans plan (som för övrigt var fullständigt idiotisk) var att nonchallant gå in i affären, vänta tills det var tomt på kunder, be om att få kollat synen och sedan ("fort av bara helvete" enligt honom själv) sticka stackars Carmén i ljumsken tills han svimmade av. Sen rensa kassan och dra.
Men eftersom det var elva personer i lokalen när han smög in, tog det drygt en timme innan de två var ensamma. Under tiden gömde han sig bland läsglasögonen och drack ur sin tub med utspädd jäst wasabi som han hade i midjeväskan. Full som en smeröv skred han till verket. Delen med syntestet glömde han helt bort, och började vilt vifta med strumpstickan framför Carmén.
Som väntat sket det sig totalt.

För det första: Optiker Carmén är ungefär fem gånger längre än Hasse.
För det andra: Han är en f.d. kustjägare.
Och, för det tredje: Hasse är uppstoppad.

Fan vad stryk han fick.