Monkey gone to hell

En väldigt illaluktande ful tant frågade mig på bussen idag om jag ville ha en banan.

SER JAG UT SOM EN JÄVLA APA?!!

Monkey gone to hell


Hackkyckling?

Jag åt en hackspett till frukost. Mmmm... Kittla dödsskönt i kistan!

Här haltar inga gravida kameler

En tjej som jag träffade i Danmark i somras ringde igår och berättade att hon var gravid. Oj fan tänkte jag, sista gången jag smäller på en kamel. Min andra tanke var, hur fan kommer den avkomman att se ut? Den kamelen kommer inte att bytas bort mot några fruar, det är en sak som är säker. Inte om den får mina öron.
Jävla fin flicka förresten, den där tjejen. När hon blottade pucklarna ryckte det i stoppningen rejält, och svansen reste sig på två sekunder.
Och sexet var fantastiskt. Troligen det bästa sen jag förlorade oskulden med en uppstoppad albinoräv på Malmö museum för 36 år sedan. Mikaela hette hon nog, jävligt foxy sak...
Skit samma. Ungen klarar sig nog. Är jag i krokarna kan jag titta in och presentera mig.

Nu ska jag bajsa. Vi ses uppe i aulan sen.

Här haltar inga kameler


Let's get this show on the road

Tillåt mig att presentera mig själv.
Charlie heter jag, en livsnjutande prärievarg med en udda böjelse för b-kändisar och polsk vodka.
Fyllde nyligen 53 i människoår, men ser inte ut att vara en dag över 5 år. Tre äpplen hög (fyra med öronen), och väger under ett kilo. Jag är uppväxt i en låda i en lumpaffär tillsammans med legobitar och kasserade armlösa actionfigurer.

Världsresenär kan man väl kalla mig, har snart besökt alla kontinenter. Har badat i Stilla Havet, varit på FN-tjänst i Liberia, hånglat med Lasse Berghagen och spytt på Roskilde.

Med den här bloggen ska jag förändra världen.

Välkommen!


Ps. Priset på Hortevallarens huvud gäller fortfarande, sedan han eldade på min svans för sådär fem år sen. Rättvisa ska en dag skipas.