Hilmar & Hasse

Min kompis Crazy Hasse träffade en gammal vän till mej på Malmöfestivalen - grisen Hilmar Sus Scrofa Fortunato. Hilmar och jag träffades i Danmark för några år sedan. Hilmar är tysk men helt okej för det. 
Enligt min husse myste dom lite på kräftskivan, och gled sedan bort till herrtoaletten på Burger King och småkysstes. Men tydligen betedde sej Hilmar som ett svin och skulle plötsligt dra iväg utan förklaring.
Har Hasse fylleångest? Jajamen! 

image52

image53

Självporträtt!!

Gjorde jag av mig själv i 300g lammfärs, 300g nöttfärs, 1 finhackad rödlök, 3vitlöksklyfor, 200g smulad festaost, 3 ägg, salt å peppar....

Jag kan tänka mig att de e så jag ser ut om man skulle flå mig.... eller nä för fan jag e ju stoppad med bomull!


image51


Ajajajajjj...

Idag vakna jag med lock för ena örat!!!

image50

Hälften blod & hälften bajs

Det var fan sista gången jag åt kebab på Heléns Gatukök.

Bröstfixering & snallar

Sitter och tänker på det här med människors bröstfixering, nu när jag just påbörjat den fjärde säsongen av den fantastiska serien Baywatch i mitt veckolånga dvd-maraton.

I media läggs alltid blickarna på kvinnors bröst. Sex säljer, så är det ju.
Incidenten på Superbowl där en pilsk Justin exponerar Janets ena bröstvårta är ett typiskt exempel. All fokus och all hysteri handlade om hennes högerboppe som syntes i ett par sekunder.

Men att Justin stod utan byxor - så gott som trebent - med snallen hängandes på vädring brydde sej ingen om. Nänä. Usch, nej. Det var bättre på den tiden d...men, va FAN filmar ni Hasselhof för! Visa Pamelas pattar, för helvete...

image49


Daddaadddaaadda daaddaadddaaa!!!

Im from Barcelona...

Eller jag kan inte lura er, det vet ni att jag inte är vid det här laget! Även om ni e några lättlurade jävlar!!


image48