From me tooo you!!!

Leave me alone!!! Idiot!!

image61

Min pöjk och jag

Kommer ni ihåg den där danska kamelen jag kelade med förra sommaren. Jag skrev om henne i detta inlägget. Igår fick jag äntligen träffa vår lilla son. Som tur var så hade inte han fått några av mina anlag. Den enda likheten var att jag druckit så mycket under morgonen att jag knappt kunde stå på benen, vilket min lilla gosse inte har lärt sej än.

Vi spenderade hela dagen tillsammans. Vi gick ut en runda till lekplatsen och sedan tittade vi på den stora fontänen i parken, där han drack en hel del. Tydligen gillar han sand och vatten. Jag hade dock inte hjärta att berätta att jag pissat i fontänen senast i torsdags, han såg ju så söt ut när han hängde över kanten och sörplade i sej det ljusgula vattnet. Husse tog några bilder på oss när vi kom hem, som ni kan se här nedan.

Vad heter han, undrar ni? Han är döpt till Sören, efter sin morfar, men jag kallar honom Moses.
Min lilla Moses, min kära lilla pöjk,  jag tycker om dej jättemycket.

image58

image59

Ett barn får vad han förtjänar


From me tooo you!!!I LÖÖÖVVEEE YOU ALLLL!!!!!


image57

Pinga

image56

Träffade Pingu på ÖB i söndags. Han var där för att köpa en vedklyv och ett nytt iglootält. Jag vet inte riktigt om han skämtade, men jag bara nickade och försökte se intresserad ut.
Vi stod och snackade ett tag, men jag gillade inte riktigt att stöta på honom så där utan förvarning. För vad Pingo inte vet är att jag en gång har legat med hans syster Pinga. Det var för ett par år sedan, och häckningsplatsen för kvällen var en busshållplats på norra Öland. Kan ha varit midsommarafton, men är inte säker.

Pingo babblade iaf på om vedklyvar och billigt shampoo. Jag bara stod där och log snällt, men ville egentligen bara slänga ur mej "förresten, går din syster fortfarande omkring som en jävla pingvin efter natten hon spenderade med mej i en busskur utanför Grankulla?"
Men jag kunde inte. Han hade ingen aning om min och Pingas hemlighet. Men jag gav honom adressen till min blogg innan vi skiljdes åt, och han gungade in i butiken.

Så nu vet du. Jag har spänt på din lillasyster. I röven.

Haha vilken grej jag var med om i helgen!

Jag var i folketspark å gled runt, flörta lite med reptilerna. Sen var jag inne å titta på ormarna oxå :D

Hann med en mojito på cuba cafe innan det var dags för dagens höjdpunkt!

Min gamla kollega Patrik Pellefant som jag jobbade med när vi dela ut morgontidningar i Simrishamn våren då rapsskörden regna bort, kommer inte ihps exakt när men ni fattar...
Nu för tiden träffas vi bara en gång var 7:de skärtorsdag å spelar lite othello.
Men så ringde han mig för några veckor sedan om jag vill följa med till Parken å hälsa på på hans nya jobb.
Visst, sketakul! Han jobbar som mjukglasskontrollant i en kjorre.
Blev lovad jag skulle få göra min helt egen mjukglass! FATTA VILKEN GREJ!

Så jag gled dit kl 2 när vi bestämt, han stod å vänta redan. Vi kramades lite å bytte vänskapliga fraser å annat kallprat som man måste dra till med om man inte är snorpackad...

Han visste hur mycket jag älskar glass... Han hade fixat steg så jag kunde komma upp bra till mjukglassvispen...

Å när man minst anar det å jag stod å vispa efter tillsatt alla ingredienser... Så hade Patte spillt jordgubbstopping precis där jag jobbade febrilt med min glass. Å VIPS... KAAASSCCHHHLLLOFFFFF!!!!  Jag halkar på det kletiga fanskap han tappat. Druttar rakt ner i bunken med glass... Innan jag vet ordet av det är allt vitt å kletigt. Svansen fastnar i vispen! å jag far runt om en jävla bergådalbana. Tills Patrik får stopp på karusellen!

Vilken jävla resa!!!!

Nu luktar jag vanilj ända in i stoppningen å har vita flytningar men det hade jag innan oxå ioförsig...

DETTA KAN JAG VARMT REKOMMENDERA!!!

image55

Gott folk! Nu är det dags!!!!

TÄVLING!!!!!

Här slänger jag upp en bild från en av de bästa å ovanligaste resor i mitt liv!

Och NI ska gissa var det är ifrån!!!!!

Den som kläcker rätt svar vinner en en burk krov jag köpte i Burna när jag var där -83! INTE ILLA!!!

Let the contest begin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image54